How we work

Dromen, Ontwerpen &
Realiseren

Wilt u uw dromen ook omzetten in uw droominterieur. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Door dromen, wensen, ideeën en vragen van onze opdrachtgevers te koppelen aan onze jarenlange ervaring ontstaat er een interieur zoals u van te voren niet bedacht kon hebben.

Daar komt bij dat we de laatste ontwikkelingen en trends nauw gezet volgen. Maar altijd met ons eigen AVA signatuur. Wilt u deze signatuur aan uw thuis toevoegen? Dan bent u van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen op donderdag en vrijdag in onze shop. Want of u nu op zoek bent naar een mooi item, een nieuw behang of een volledig nieuwe zithoek met bank. Wij zijn er om alle dromen te realiseren!

Here’s how we create your dream interior

1. Interior advice

Belangrijk bij elk project is de kennismaking met u als opdrachtgever. Wij beginnen dan ook met een vrijblijvend en oriënterend gesprek waarin wij uw dromen inventariseren.

2. Color and material advice

Met oog voor detail en passie voor het vak vertalen we uw wensen naar een concreet moodboard. Uw droom begint steeds concreter vorm te krijgen. 

3. 3d Design

Nadat we samen de kleuren, materialen en structuren hebben bepaald, helpen onze 3D-visualisaties elk detail van uw droom in beeld te brengen. Op deze manier heeft u het gevoel dat u door uw woning loopt.

4. Project consulting

Naast het ontwerpen van uw droomwoning begeleiden wij u graag tijdens de bouw of verbouwing van uw woning. Op deze manier kunnen wij de eenheid van het ontwerp tot in detail bewaken en zorgen we voor het waarborgen van onze AVA-signatuur.

Some Of our dream projects

Luxury villa Schijndel

Project Villa Schijndel

Luxury villa

Project Sint-Oederode

Luxury villa Schijndel

Project Woonhuis Olland

Om uw droom vorm te geven werken wij enkel met gerenommeerde merken. Voor een volledig ontwerp, nieuw behang, luxueuze bank óf uniek stylingsitem nodigen wij u uit in onze showroom.